Buža

Sortno ulje od stare autohtone istarske sorte, ubraja se među najcjenjenija hrvatska maslinova ulja.
Ulje je svijetlozelene do zlatnožute boje s intenzivnim voćnim okusom i mirisom ploda maslina, aromatičnog bilja, artičoka, badema, rajčice i jabuka s ugodnom ravnotežom gorčine i pikantnosti.
Izvrstan je dodatak svježoj sirovoj hrani kao što su; plave ribe, tuna i losos, crvenom mesu, mediteranski tradicionalnom jelima. Također se preporučuje kao začin sezonskom povrću na žaru, gljivama i raznim rižotama od plodova mora.

Pendolino

Talijanska sorta iz Toskane, maslina koja se pokazala izvrsne rezultate u Istarskom podneblju, jedna od najzahvalnijih sorti u oprašivanju maslina.
Ulje Pendolino ima sjajnu svijetlozelenu boju i odlikuje se izraženom gorčinom s blagim nijansama pikantnosti, voćnim mirisom, okusom svježe trave, artičoka, metvice i ružmarina. Izvrsno se spaja s krem juhama, salatoma, mesom divljači, biftek, ramstek, te polusamimo sir.

Istarska bjelica

Stara istarska sorta, ulje izvrsne kvalitete; zlatno zelene boje, ulje izrazito gorako i pikantno, ima okus zelenog voća masline, badema, divljih šparoga i radiča. Odlično se sljubljuje s mesnim jelima, osobito s goveđi odreskom i janjetinom, kao i s tvrdim sirevima i rižotom.
Doživjeti će te posebne užitke dodajući ovo ulje u desrete sa crnom čokoladom.